Presentidéer med stil och klass för män

Om du vill imponera, kommer dessa gåvor säkert att fånga uppmärksamheten hos den som får den. Till och med den snyggaste mannen i ditt liv kommer att älska en av dessa fashionabla gåvor och troligen bära den med stil. Ge honom inte bara något vanligt – hitta något ovanligt. Ni kan lägga till andra föremål i följande gåvor som blommor, kakor, choklad, parfymer, e cigg, vin – beroende på mottagarens val.

Manschettknappar

Varje man behöver manschettknappar. De ger elegans till alla snygga kläder och kan lätt anpassas. Anpassning kan innebära att man lägger till hans initialer, eller kanske väljer ett speciellt och ovanligt material. Manschettknappar finns i överraskande stilar, inklusive läder och fiberoptiskt glas. Även djur- och nyhets manschettknappar är tillgängliga, om mannen du tänker på är lite annorlunda.

Ringar

Ringar är den klassiska gåvan att gravera om du har ett visst speciellt budskap att förmedla. Beroende på önskad mottagares preferenser kan ringen vara tunn eller tjock, med rundade eller fyrkantiga kanter. En mängd olika metaller används för ringar, de vanligaste är guld, silver och platina. Men vissa män föredrar en mer robust metall som stål – även om en hårdare metall kanske inte är möjlig att gravera.

 Armband

Armband är inte det vanligaste modetillbehöret för män, men de kan vara en ganska distinkt och snygg present. Läder är ett populärt material, ofta med silver- eller guldaccenter; en enkel guld- eller silverkedja är också ett bra alternativ. Ett armband kan vara en överraskande gåva för en man, men det är särskilt perfekt om du letar efter något som han kanske inte förväntar sig.

Halsdukar

Även om det är det enda objektet som inte är smycken på listan, kan en halsduk också vara en elegant present – och en funktionell present på samma gång. Den rätta halsduken kan få en vanlig kostym att se snygg ut, liksom att man snyggt betonar en mer avslappnad outfit. Halsdukar är oändligt användbara som; de är en av de mer mångsidiga accessoarerna för män.

 Klockor

En klocka är ett annat lättgraverat föremål och är också en fantastisk gåva för att fira någon form av prestation. En klocka är perfekt som en examensgåva, kanske graverad med året och mottagarens namn; en kampanj på jobbet kan också vara ett bra tillfälle. Även om armbandsuret är modernare är fickur också tillbaka i modet; ett fickur och kedja kan vara det perfekta paret tillsammans med en kostym i tre delar, så om mannen du tänker på har en vintagestil, kan ett fickur vara helt rätt.

Lämna ett svar